Menu Zavřeno

Cave Canem

Cave Canem je výpravná pohádková hra, která vychází zejména z balkánských, slovanských a německých legend a pohádek. Na hře se pracuje nejen s pohádkovými postavami, ale inspirujeme se i stavbou příběhu jako takového. Chceme, aby v sobě každý příběh nesl díl hrůzy, díl ponaučení i kus naděje. V larpu klademe důraz také na hru jednotlivých skupin: jedinci jsou důležití, mají své linky a své příběhy, ovšem rytmus celé hry a všechny velké zápletky jsou skupinovou záležitostí.

Celková hra je stavěna především na atmosféře a najdete v ní velká témata – hrát se bude o dobru a zlu, emocích a rozhodnutích, o tradicích a pověrčivosti, lásce i nenávisti a hlavně o příbězích a jejich vyprávění, o tom, co je v nich důležité a co je nám do velké míry všem společné. V rámci Cave Canem je i možnost vzít s sebou děti od čtyř do deseti let (přibližně). Děti mají ve hře svou vlastní linku, která běží paralelně s hlavním příběhem, a po celou dobu se jim věnuje jeden z organizátorů.

Hra trvá od středy večer do sobotního odpoledne. Hráčům je organizátory zajištěn kostým, potřebné rekvizity pro hru, jídlo a místo na spaní.

Počet hráčských rolí: 93

Odkazy:

Oficiální stránky Cave Canem
Oficiální facebookový profil Cave Canem
Profil Cave Canem na Larpové databázi