Menu Zavřeno

Novinky 10. 12. 2018

1) O víkendu byly poslední letošní české Legie. Děkujeme všem kteří přijeli hrát a pomáhat! V lednu nás čekají mezinárodní Legion, stále hledáme hráče běžné i na krátkodobé role.

2) Taky jsme přes víkend bojovali s hackery a můžeme vám s radostí oznámit, že většina našich webů běží. Nefunguje akorát Mirrors a De la Bete. Hlavní stránky http://rolling.cz jme navíc předělali, běžte se podívat a povězte nám jak se vám líbí. Něco budeme ještě přidávat, ale všechno důležité tam už najdete.

3) Dnes balíme balit kostýmy na párty a moc se těšíme.

4) Máme otevřeno přihlašování na Čáru na červen 2019!! http://cara.rolling.cz

5) Na King of the Gym chybí hned dva svalovci! Hra začíná v neděli od 15, je tedy čas se po párty řádně zregenerovat! http://kingofthegym.rolling.cz

6) Zpěvy hledají lokaci, aby mohli příští rok uvést další běhy. Chtějí nějakou odlehlou, historičtější usedlost s pěkným okolím, ve kterém se dá divočit.  Budeme rádi za vaše tipy.

7) Naši kamarádi reenactoři ze spolku Praporec Rattenschvanz vedou epickou bitvu o lajky, za které by měli dostat dobový přístřešek. Když jim pomůžete vyhrát, třeba nám ho někdy půjčí. https://www.facebook.com/events/290598448257323/