Menu Zavřeno

Novinky 12. 11. 2018

1) První tři uvedení Zpěvů jsou za námi, na jejich základě teď budeme dávat spoustu mouder a zkušeností. Jsme rádi, že vyšly experimenty jako plný crossgender, tvrdý boj na obsahovce a tak. Moc děkujeme všem kterým přijeli a hlavně těm kteří pomáhali s přípravou i úklidem, bylo to náročné.

2) Čára potřebuje lidi! Zdarma 3 role na betatestu od středy, 2 na ostrém běhu od pátku (stačí přijet večer!) a oceníme i nějaké pomocníky na pomoc s ostrým během (Jsme ochotný výrazně přispět na cestu. Jídlo a teplý spánek zaručen.)

3) Také bychom od středy do neděle na Čáru velmi uvítali zapůjčení auta alespoň velikosti kombi, které bychom mohli použít pro vození věcí z blízkého Terezína a také jídel. Finanční kompenzace je samozřejmostí.

4) Legie hlásí: volná Lojza Osucká na 15., mrazivém běhu! Za 50% ceny! K dostání na mailu Legii, first come, first served. Pro mladé do 26 let platí sleva 50% ze sníženého poplatku, tzn. na hru mohou jet už za necelou tisícovku! Neber to!

5) K legiím ještě evergreen – opravdu rádi bychom hráčům poslali tabla. Vážně. Ale máme tak polovinu potřebných fotek, i kdyz si o ně lidem píšeme… Hráči! Posílejte fotky!

6) Mezinárodní legie: volná místa pro muže na mrazivém, ještě nenacastovana!!!

7) Pět volných míst na Konec dějin! Oboupohlavní, různé země, všechno super, víkend bez dovolené.